Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
5 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΙΤΩΝ 2018

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 (18.00-21.00) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου ΙΛΙΟΥ «Μελίνα  Μερκούρη» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Προηγήθηκε η Γ.Σ κατά αρχήν  με τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό συνεχίστηκε με τις  τοποθετήσεις μελών σε διάφορα θέματα και προβλήματα του χωριού μας   και ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  Ελλείψει νέων υποψηφιοτήτων έμειναν τα ίδια μέλη που θα συνεδριάσουν σύντομα για την συνθέσουν το νέο Δ.Σ . Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης έγινε η κοπή πίτας, βραβεύτηκαν οι νέοι που επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  στην μνήμη των πατριωτών που έφυγαν από την ζωή. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ  με σπιτικά φαγητά,  γλυκά κρασί και αναψυκτικά. Τυχερή της βραδιάς  η κα Χρονοπούλου Κωνσταντίνα. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή, υγιής  και χαρούμενη.

Παραβρέθηκαν η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ   του Δήμου Γορτυνίας  κα Μαρίνα Διαμαντοπούλου- Τρουπή[U1],  η κα Νούλη Μητροπούλου  Γραμματέας του Συλλόγου Σαρακινιωτών Ηραίας  και ο πρόεδρος του χωριού μας κος Χρήστος Νικολόπουλος.

Το Δ.Σ ευχαριστεί το Δήμο Ιλίου για την φιλοξενία τον Αντ/ρχο Ιλίου κο Βασιλόπουλο  όλους τους πατριώτες για την παρουσία τους και  την στήριξη στον Σύλλογο,  τις νοικοκυρές για τα ωραία   φαγητά και γλυκά  που ετοίμασαν και προσέφεραν  και τον πρόεδρο του χωριού μας Χ. Νικολόπουλο για την παρουσία του αλλά και το ωραίο κρασί που προσέφερέ από το χωριό μας.

Και του χρόνου.!ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

scroll back to top