Κυριακή
20
Μαΐου
2018
Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.39
Σελήνη
6 ημερών
Κυριακή των Αγίων 318 Θ. Πατέρων (Α' Οικ. Σύνοδος), Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας

Online χρήστες

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Έργα στο χωριό μας
Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 21:41

Κοκκινοραχη- δεξαμενη

Ολοκληρώθηκε  εν μέσω αρκετών δυσκολιών και αναβολών η κατασκευή της νέας δεξαμενής  ύδρευσης του χωριού μας. Η πίεση του Συλλόγου μας αλλά και μεμονωμένα ορισμένων  πατριωτών πρώτα προς  το Δήμο Ηραίας, ο οποίος  ξεκίνησε  το έργο, αλλά και προς τον νεοσύστατο Δήμο Γορτυνίας  που το ολοκλήρωσε,  απέδωσε  καρπούς.
Ικανοποιήθηκε έτσι ένα χρόνιο αίτημα  για την αντικατάσταση της παλιάς δεξαμενής η οποία εκτός της παλαιότητας (περίπου 45 ετών),  και της ανεπαρκούς χωρητικότητας  παρουσίαζε και διαρροές  με αποτέλεσμα το καλοκαίρι κυρίως,  να παρουσιάζονται   πολλά προβλήματα λειψυδρίας.

 

 

 

 

Κοκκινοραχη- στεγαστρο

 

Κατασκευάστηκε με δαπάνη του Συλλόγου σκέπαστρο στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου του  χωριού  μας. Την  κατασκευή ανέλαβε  ο συμπατριώτης μας  επαγγελματίας τεχνίτης  και  Αντιπρόεδρος  του ΔΣ  κ. Νικολόπουλος Δημήτριος κάνοντας εξαιρετικό έργο με το χαμηλότερο  δυνατό κόστος.

 

 

 

 

.................................................................................................................................................................

 

scroll back to top